Iréne Theorin är en av världens främsta dramatiska sopraner. Det är hedrande och väldigt spännande att hon valt oss för representation i Sverige, säger Andreas Lönnqvist. Hon sjunger på de stora scenerna runt omkring i världen men känner sig lockad av tanken att återigen framträda oftare i Norden – och Sverige i synnerhet. Publiken har verkligen något att se fram emot!

 

– Under mina framträdanden runt om i världen ligger ändå Sverige och Skandinavien mig allra närmast om hjärtat. Det är här jag är född och bor! Jag kommer garanterat finnas oftare på hemmaplan i framtiden, det gläder mig! Jag ser verkligen fram emot samarbetet med Atlas Artists, säger Iréne Theorin.

 

Under året har hon sjungit Brünnhilde och Isolde i Stuttgart, Barcelona och Berlin. Den här månaden har hon briljerat i huvudrollen i Puccinis Turandot, en roll hon sjungit bland annat på The Metropolitan Opera i New York. I lördags framförde hon ett bejublat Wagnerprogram på Tivolis scen i Köpenhamn tillsammans med Copenhagen Phil.

 

Den 4 och 6 maj 2017 framträdde Iréne Theorin på Konserthuset i Stockholm med ett storslaget program med musik ur Salome och Elektra av Richard Strauss tillsammans med Kungliga Filharmonikerna och dirigenten Thomas Søndergard och i början av juni deltog Theorin i den stora galakonserten på Malmö Opera med dirigenten Leif Segerstam.

Atlas Artists

Contact Us

Artist Manager

Johannes Nebel

Artist Manager

Johannes Nebel

Artist Manager

Johan Hugosson

Bookings & Inquiries

Nanna Wendelboe